Event med Shift och Oxford Analytica

Den 30 januari arrangerar Shift tillsammans med välrenommerade Oxford Analytica ett eftermiddagsevent i Stockholm. På temat Värdefulla affärer bjuder vi på presentationer, verktyg och analyser för att lyckas med hållbart företagande och internationell affärsutveckling. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakt oss på event@beyondintent.se 

 

Värdefulla affärer

 

Välkommen till en eftermiddag med nystartade Shift och välrenommerade Oxford Analytica!


EU:s nyligen antagna direktiv tvingar företag att inkludera information om sitt hållbarhetsarbete gällande bland annat miljö, socialt ansvar och arbetsvillkor i sina årsredovisningar. Hur gör man det i praktiken och vad kommer det att innebära för sättet att göra affärer globalt?

Shift presenterar verktyget, Shift Sustainability Assessment and Evaluation Tool (ASSET), som mäter och analyserar företags hållbarhetsarbete och verksamhetens risker, brister och styrkor i relation till miljö, arbetsrätt, mänskliga rättigheter och etik.

James Copeman, vice VD på Oxford Analytica talar om möjligheterna och utmaningarna för företag när samhällets krav på den privata sektorn ökar. Hur påverkas sättet att göra affärer när önskemål om etiska riktlinjer i allt snabbare takt ersätts av tvingande lagstiftning? Vilka är de nya affärsmöjligheterna?

Shift är en hållbarhetsbyrå. Vi arbetar i skärningspunkten mellan näringsliv, hållbarhet och internationell utveckling. Vi förstår samspelet mellan företag, organisationer och myndigheter och hjälper företag att skaffa sig en insikt om kommande utmaningar och praktisk ledning för vägen framåt. Med Shifts verktyg blir dina resultat synliga och dina ambitioner operativa.

Det globala analys- och rådgivningsföretaget Oxford Analytica har ett världsomspännande nätverk av experter som erbjuder sina kunder insikter och råd för att orientera sig i de senaste trenderna gällande näringslivets roll i samhället. James Copeman är expert på just detta område och ansvarar för Oxfords arbete i Skandinavien och Nordamerika.

Mer info finns på: www.oxan.com

Förutom vårt verktyg och Oxford Analyticas presentation bjuder vi på starkt kaffe till presentationerna och bubblande vin för de som vill stanna kvar och mingla.

Välkommen!