Årets Företagssamarbete

Clowner utan Gränser och Salvequick har tilldelats utmärkelsen Årets Företagssamarbete. I Clowner utan Gränsers styrelse sitter BIs partner Johan Genneby.  

Clowner utan Gränser och Salvequick tilldelades under Insamlingsforum i veckan utmärkelsen Årets Företagssamarbete med motiveringen: Med lika enkelt som fyndigt budskap och lekfulla aktiviteter skapas ett trovärdigt samarbete mellan organisationen och företaget som ger resultat på flera plan.

– Samarbetet med Salvequick var så självklart från början. Kopplingen fanns där. Plåster tröstar, precis som skratt. Att vi sedan utvecklade en kampanj som involverade flera tusen personer, där de fick vara med och designa plåster till förmån för mer skratt i världen var väldigt roligt, säger Clowner utan Gränsers generalsekreterare Jennifer Vidmo.